Codec Polska sponsorem The Best Annual Report 2013

Data dodania: 24 września 2014
Kategoria: Wydarzenia
Podziel się informacją:

Codec polska jest sponsorem IX edycji konkursu „The Best Annual Report 2013” organizowanego przez Instytut Rachunkowości i Podatków.

Codec Polska jest sponsorem IX edycji konkursu „The Best Annual Report 2013” organizowanego przez Instytut Rachunkowości i Podatków.
Celem konkursu jest promowanie raportów rocznych o największej wartości użytkowej dla akcjonariuszy i inwestorów, czyli takich, na podstawie których można podejmować decyzje inwestycyjne przy stosunkowo minimalnym ryzyku.

W konkursie uczestniczą spółki, które sporządzają skonsolidowane sprawozdania finansowe wg MSSF/MSR. W tym roku, po raz drugi konkursu przewiduje udział spółek z rynku alternatywnego (NewConnect). Przedmiotem oceny Kapituły konkursu są raporty roczne przesyłane do KNF (rynek regulowany) lub GPW (rynek alternatywny), raporty marketingowe oraz raporty roczne w Internecie.

W dniu 17 października 2014, podczas uroczystej gali poznamy zwycięzców konkursu.

Szczegółowe informacje zawarte są na stronach internetowych Instytutu i organizacji współpracujących.